PlayLink maakt gamen voor iedereen toegankelijk

  • Media
PlayLink PlayLink

Sony Interactive Entertainment introduceert PlayLink voor PlayStation 4: een nieuwe, leuke en toegankelijke manieren om te gamen. PlayLink titels maken gebruik van je smartphone of tablet om het spel te besturen in plaats van de controller.

Hierdoor kan iedereen gemakkelijk meespelen. De titels zijn echte gezelschapsspellen, ideaal voor een avondje met vrienden of familie. That’s You! is de eerste titel binnen deze nieuwe productcategorie. Een leuke quiz waarmee je je medespelers nóg beter leert kennen.

PlayLink maakt slim gebruik van de mogelijkheden die je eigen telefoon of tablet te bieden heeft. Dankzij de verschillende functionaliteiten, wordt deze omgetoverd tot een veelzijdige controller. Het grote voordeel is dat je niet hoeft te leren hoe de besturing werkt, je kent de mogelijkheden, omdat je die dagelijks toepast. Bekende handelingen als swipen, verslepen, in- en uitzoomen, of met je vinger tekenen op het scherm worden gebruikt voor interactie met elkaar en het spel. PlayLink titels zijn voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen game ervaring te hebben om er mee aan de slag te gaan.

That’s You!
De eerste titel binnen het PlayLink assortiment is That's You! Met deze quiz kom je er achter hoe spelers nou echt over elkaar denken. Met meer dan 1.000 leuke vragen, tekenopdrachten en tekstspelletjes is dit op en top vermaak voor een avond met vrienden of familie. Haal de snack alvast in huis en zet de drankjes koud, met That’s You! is de volgende spelletjesavond een gegarandeerd succes!

In de loop van dit najaar verschijnen er diverse PlayLink titels. Deze variëren van quizzen, meezingen met je favoriete hits in SingStar tot een interactieve thriller.

Specificaties van That’s You!:

Uitgever: Sony Interactive Entertainment
Ontwikkelaar: Wish Studios
Genre: Sociaal / Gezelschapsspel
Spelers: Maximaal 6
Release: 4 juli (PS Plus) / 4 juli (retail)
Leeftijd: 12+
Platform: PlayLink voor PlayStation®4 (PS4™)

App downloadinstructies:
Om je telefoon of tablet als controller te gebruiken, moet de That’s You! companion app op het apparaat geïnstalleerd worden. Ga als volgt te werk:

Stap 1: Download de That’s You! Companion app uit Google Play voor Android, of uit de App Store voor iOS apparaten
Stap 2: Zorg er voor dat alle apparaten met hetzelfde Wi-Fi netwerk zijn verbonden als de PlayStation®4 waar je op gaat spelen
Stap 3: Spelen maar!

Een complete installatiehandleiding, of loop je tegen problemen aan? Dan kun je hier terecht voor aanvullende informatie

Media

terug naar boven
×

Schrijf u in voor onze ondernemers nieuwsbrief

Lees onze Privacy Policy & Gebruiksvoorwaarden
U kunt zich altijd weer uitschrijven