Nieuws

Bedrijven missen een compleet beveiligingsbeleid

De beveiliging van bedrijfspanden is voor veel bedrijven een lastig punt heeft ook hekwerk leverancier Heras gemerkt. Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen door de personen die hier behoefte aan hebben en het is vaak wachten tot het een keer fout gaat.

Koophuizen Noord-Holland duurder dan voor crisis

De prijzen van bestaande koopwoningen in Noord-Holland lagen in het tweede kwartaal van 2017 gemiddeld weer boven het niveau van voor de crisis. Ook woningen in Den Haag waren voor het eerst weer duurder dan voor de crisis.

KPMG: “Nederland goed bestand tegen ingrijpende veranderingen”

Nederland scoort hoog als het gaat om veerkracht en weerbaarheid tegen gebeurtenissen die het dagelijks leven ingrijpend kunnen ontwrichten, zoals natuurrampen, economische en politieke instabiliteit en verstoringen door nieuwe technologieën.

EIND ZOMER 2017: 55.000 REIZIGERS MAAKTEN SRPRS.ME TRIP

Van start-up tot revolutionaire reisorganisatie: je kunt tegenwoordig niet meer om verrassingsreisorganisatie srprs.me heen. In drie jaar tijd stuurden zij al 51.000 mensen op reis naar destination unknown, zetten zij de ‘blind break’ trend op de kaart, betraden ze de internationale markt en werden ze gekozen tot één van de snelst groeiende Tech-bedrijven van Europa.

Startup met loeiende servers besparen energiekosten

Consumenten kunnen met hulp van de start-up Nerdalize straks tot maximaal 300 euro per jaar besparen op energiekosten. Nerdalize hangt servers op in huizen en de warmte die hier vanaf komt wordt opgeslagen in de boiler.

Een tolk in een doosje uit Rotterdam

In februari 2017 presenteerde Travis haar plannen voor een ‘universele vertaler’ op het Mobile World Congress in Barcelona.

Abonneren op deze RSS feed
×

Schrijf u in voor onze ondernemers nieuwsbrief

Lees onze Privacy Policy & Gebruiksvoorwaarden
U kunt zich altijd weer uitschrijven